söndag 26 juli 2009

Snart dax för hemfärd!


Ikväll packar vi väskorna och säger hej då till familj och vänner för att resa hem till Göteborg igen i morgon. De två veckorna här uppe har gått otroligt snabbt och varit fyllda av roliga middagar, lata dagar på stranden och mysiga hemmakvällar. Igår tog vi en tur in till stan och Skansen. Vädret var helt perfekt, ömsom sol och ömsom moln och ca 22 grader. När jag kommer hem ska jag försöka lägga in en längre rapportering om vad vi har gjort här "hemma".

Idag ska vi ta en tur till Uppsala och kika lite, tillsammans med min bror och hans familj samt min mamam och hennes sambo.


Som sagt, i morgon åker vi vid lunchtid och hinner kanske besöka en kusin i Boxholm på vägen ner. Hon har fått en liten pojk för bara några veckor sedan och det ska bli kul att se honom. Sen när vi väl är hemma återstår städning. Målaren har varit hemma hos hos medan vi varit iväg och har slipat och målat.....ni kan ju tänka er hur det ser ut hemma just nu..suck! Nu är våra fondväggar i brunt borta och det är vitt, vitt och vitt! :-)
/m

Inga kommentarer: