måndag 13 juli 2009

En vecka avklarad!

Jag har fixat och trixat med luncher till "byggherrarna" här hemma!

Ja, då har en vecka gått på sommarens semester och den har varit fylld av RENOVERING! Som "tur" var vände ju vädret och blev svalare vilket har underlättat för sambon som slitit som ett djur den senaste veckan, my hero! :-)

Vi har även haft besök av min pappa som kom ner för att fira E samt hjälpa sambon med renoveringen. E fick ett stort paket och lyckan var total när hon upptäckte att det var en kickbike! :-)
Hon fick även ett fint ställ från SOC av morfar! Perfekt när vi ska ut och fiska i veckan som kommer! :-) JAG är tokig i att meta, kan sitta i timmar, så nu ska jag introducera E i det hela! haha


Vi firade ju E's födelsedag i slutet av juni med paket, ljus och blommor på sängen och hon sov så hårt att det var svårt att väcka henne! hahahaha Men sen när hon slog upp de bruna ögonen så vart det full fart och paketet öppnades i en rasande fart!
Lite goa jordgubbar innan frukosten serverades! :-)Efter 2 kalas kände vi att det var dags att fira lite lugnare så vår lilla familj gick till Farelli's här i Göteborg och åt nachos och pizza! Deras pizzor är sååå goda!
Vår lilla älskling i hjärtat av Göteborg!
På väg hem passerade vi Liseberg och människor hade lagt blommor och nallebjörnar vid Michael Jacksons stjärna utanför entrén.

Inga kommentarer: