lördag 18 april 2009

Bangkok!!


Ser ni, jag vågade ha på mig hatten, men det tog nästan 2 veckor..hahahaha

Hej alla bloggisar! Vi befinner oss just nu i Bangkok och det var ju ett tag sedan jag skrev sist. Sendan dess har vi varit 6 dagar på Koh Lanta och 5 dagar i Ao Nang för att därefter flyga upp hit till Bangkok i torsdags. Vi har haft en toppensemester och nu njuter vi våra sista dagar här i Bangkok med shopping och god mat. Idag har vi varit på Chatuchak, en av Asiens största marknader och det var hot hot hot! Med tanke på E så fick vi dra ner på tempot rejält, men det gick bra ändå! Det kommer lite längre rapporteringar från resan när vi väl är hemma igen, känner att jag inte har tid riktigt att blogga som normalt när vi är iväg och samtidigt är det skönt med lite "semester" från bloggen oxå! :-)

Hoppas ni har det bra i vårsolen(vi har fått mååånga rapporter hemifrån om hur varmt och gott ni har/haft!)

Ang. oroligheterna i Bangkok så är läget lugnt just nu. Vårt hotell låg precis i centrum för förra veckans demonstrationer så vi är glada för att lugnet har återvänt just nu i alla fall. De har placerat ut ca 50 st säkerhetsvakter runt hotellet "i fall att" så vi känner oss trygga!

På tisdag landar vi i Göteborg och på onsdag är det back to work! Ska bli skönt på sätt och vis, samtidigt vänjer man sig rätt snabbt vid att sätta sig vid "dukat bord" till frukost och middag. För E har det varit sena kvällar, så lite rutiner är nog bra att återvända till i nästa vecka.

Kram M

Inga kommentarer: