lördag 22 oktober 2011

Lexington

I veckan som gick fick jag en mycket trevlig inbjudan i min inbox. Nämligen en inbjudan till VIP utförsäljningen av Lexington, både inredning och kläder, igår kväll. Och några fynd blev det förstås! Kunde ha köpt massor men det ska ju även passa in här hemma, så till slut blev det detta!Är himla glad att jag hittade dukarna. Vårt bord är 2,40 m långt och 1 m brett vilket gör det rätt svårt att hitta bra dukar som passar så nu fick det bli en sommarduk och en julduk. Sambon hittade även en snygg rugbytröja.

M♥

1 kommentar:

Amanda sa...

Hej allihopa!

I November så ska det lanseras en helt ny sida vid namn Spinglo.

Det kommer att vara en One-stop social plats för vad just du är intresserad av. Facebook, Twitter, bloggar, nyheter, evenemang, kampanjer, tv, väder.

Du ställer in i vilken stad du befinner dig just nu och Spinglo söker upp lokala erbjudanden till dig av det DU är intresserad av, som ett exempel "gå två och ät sushi, betala bara för en!" om du är intresserad av materbjudanden!

Det kommer finnas App till din mobiltelefon så att det är superlätt att ta reda på om det finns några erbjudanden bara några steg bort från dig.

Allt i ett enkelt interface utan något som stör dig eller något som du är helt ointresserad av.

Vill man vara med i detta nya nätverk så måste man få en invite, så här får ni: http://www.spinglo.com/i/daiquiri !

Det finns redan uppemot tre miljoner användare i 209 olika länder.

GÅ MED DU OCKSÅ! SJÄLVKLART ÄR DET GRATIS!

Detta får man inte missa!

http://www.spinglo.com/i/daiquiri