onsdag 6 juli 2011

Så har jag gjort det igen.......klantat mig i köket! :-)


För ca 8 sedan högg jag nästan av mig fingret med en Globalkniv och fick operaras i 2 timmar samt ligga på sjukhus i 3 dagar. Gipsad hand/arm i 8 veckor och låååång rehabilitering.


I lördags skulle jag ta ut en plåt med kycklingspett från ugnen då det snärtar till i armbågen och hela armen låser sig. Kändes lite konstigt men försökte att inte tänka så mycket på det utan fixade och trixade som vanligt. Igår "råkade" jag luta mig på armbågen framför datorn och det skulle jag inte ha gjort! Den låste sig direkt med stor smärta och jag fick uppsöka vår företagsläkare som klämde och kände och skickade mig vidare till röntgen och ortoped! Herregud, hade ju inte tid med detta, skulle ju åka och kika på sommarhus i Halland! :-) Men efter många om och men så visade det sig att jag har en inflammerad triceps som behöver vila. Armen i mitella och starka tabletter är det som gäller nu i några dagar, sedan blir det träningsprogram från sjukgymnasten! Va, kan ni tänka er...jag tog ju bara ut en plåt......


Och hur var huset? - superfint, en riktig liten pärla, men kanske liiite för nära grannarna....vi fortsätter vårt sökande i Halland/Skåne trakten.

Inga kommentarer: