söndag 19 juni 2011

Planering

Gårdagens goda melon och mozzarella salladIdag hade vi lite planering inför midsommar. Tider, matsedel och vem gör vad diskuterades. :-)Vi blir hemma i Göteborg tillsammans med sambons familj och hoppas på fint väder.

Partytältet ska inspekteras och sillen läggas in....
***

I veckan blir det inga resor till Norge, utan mer avslut av processer och förberedelser inför hösten, låter tråkigt va? :-) Vi ska även få information om en fråga som ligger mig varmt om hjärtat och förväntningarna är höga - fast egentligen vet jag inte riktigt vad jag förväntar mig. Klurigt!
Kvällens film "127 timmar" var helt ok, skrämmande men samtidigt fascinerande!

Såg även dokumentären om ALS-sjuka nyhetsankaret Ulla-Carin Lindquist som gick bort 2004 och grät och kände mig lite sorgsen då en i min närhet lever med sjukdomen i familjen.

Idag har jag och E rensat i hennes rum. Babyleksaker och pekböcker har fått stuvas in på vinden och det är med lite vemod som jag stoppar undan sakerna. Att hon fyller 5 år om några veckor är fortfarande obegripligt, min lilla tjej!

Hade middagsbesök ikväll och där ingick en av släktens yngsta - fyller 1 år i sommar. Ett riktigt charmtroll! E pysslar om samtidigt som hon säger "- mamma, vakta så att hon inte slickar på några av mina saker för då måste vi tvätta dem i tvättmaskinen!"


5 kommentarer:

Fröken Lefflers mamma sa...

Vi ska oxå ha partytält, porsgravad lax och hemlagade köttbullar... och ponnyridning... kan det va nåt kanske?? nehe, inte det inte... (hör nu min djuuuupa suck)

"M" sa...

hahahahahahahahhahaha, du e la för go vännen!!!

Anonym sa...

Partytält här med! Och Madde det blir väl en signal till er på kvällen/natten, speciellt som jag vet att "kom hem" är nerladdad till Bryggdansen/kram Anna

"M" sa...

hahahahahaha- låter toppen! Jag kopplar på högtalaren på min telefon så att resten av gänget här nere får höra er skönsång! :-)

Anonym sa...

:) hihihihihi