torsdag 16 juni 2011

DagenTvå intensiva dagar i Oslo är över. Skönt! Nu är det istället en del arbete som skall vara färdigt innan sommarsemestern men jag har läget under kontroll - tror jag! :-)


Hade en fantastisk båttur ut i Oslofjorden i tisdagskväll och vi åt middag på den historiska fästningen Oscarsborg som har en spännande historia från andra världskriget och hemfärden tillbaka till Oslo centrum gick via den fantastiskt vackra kustbyn Dröbak.


Väl på hotellet 01.00 slängde jag mig i sängen, med tanke på att jag inte hade sovit på nästan 24 timmar så somnade jag rätt fort! :-) En rolig detalj - i sängen hade jag nog joordens största sovkudde jag någonsin sett! Glömde ta kort på den men den var GIGANTISK! Vid frukosten pratade alla om samma sak: "- vad gjorde ni med den stora kudden?". Det brukar ju vara tvärtom oftast när man pratar om hotellkuddar - alla har vi väl upplevt platta hårda kuddar och min frukostgranne berättade om en natt på ett hotell i Europa där han till slut var tvungen att slita ner de tunga tjocka gardinerna, vika dem som kudde och försöka sova! hahahaha


Idag var det min tur att vara hemma med E då sambon var till vårdcentralen igår och de sa att hon nog kunde vara hemma veckan ut. Pigg som en mört är hon och kopporna har läkt men dumt att gå till dagis för tidigt. Så idag har vi bara tagit det lugnt. Jag har jobbat lite från datorn och E har varit ute i trädgården och gungat. En kort promenad och sen blev det mys med melon i solskenet!

1 kommentar:

Fröken Lefflers mamma sa...

Dagens onödiga vetande: kuddarna är vanliga i Tyskland, en kompis dejtade en tysk (hette såklart Ralph) och det bästa med den dejtingen var möjligheten att köpa in en kudde, storlek gigant! Den är helt fantastisk! Ha en skön helg, Vi ska riva garderober i Ls blivande rum!