torsdag 29 april 2010

Hemma!


Oj oj, vilket slut på vår Thailandsresa. Vi blev en vecka sena pga askmolnet och våra hemresedatum har varierat kan jag säga! Först fick vi reda på att flyget var inställt vår ordinarie flygdag den 20 april, sen fick vi bekräftat nytt hemresedatum - den 12 maj!!! Tre veckor senare! Ni kan ju tro att vi höll på att ramla av stolen när vi fick beskedet! Så tillsammans med våra släktingar tog vi minivan ner ca 30 mil söder om Bangkok och hyrde oss varsitt hus för att ta det lugnt och stanna..hm..till den 12 maj(kan fortfarande inte riktigt förstå att de sa 12 maj till oss). Vi hade hjälp av vår familj här hemma som fick sitta i telefonköer till flygbolaget och i lördags kom beskedet vi väntat på - flyg den 27e april via Bangkok- Japan - Helsingfors - Göteborg eller vänta till den 7 maj och flyg Bangkok - Helsingfors - Göteborg.....Vi valde faktiskt det tidigare då vi har mycket på respektive arbete + att sommarsemestern riskerade att flyga sin kos. I nästan 30 timmar reste vi innan vi landade på Landvetter 17.15 igår kväll! Somnade vid 19.30! Hahahaha

E var såå duktigt under resan och sov, åt och kollade film om vartannat. Har massor av bilder från lata dagar, mat och shopping och ska försöka blanda bilder med lite tips framöver.

Har varit ledig idag och har fått mycket gjort här hemma, packat upp, tvättat och sorterat. Städa för vi göra i helgen. Solen har visat sig och vi har haft nästan 20 grader här idag. Just nu ligger både E och sambon och sover i soffan och jag tror det är dags att väcka dem! :-)


Kram

M

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkomna hem kära vänner! Vi är glada att ni på vår mark igen. Törs man fråga om vi ses den 15 maj.....

"M" sa...

Hej vännen! Var det inte den 14e vi skulle ses...?
Kram