torsdag 15 april 2010

Bangkok


Ja, här rullar tiden på och idag anlände vi Bangkok. Bor på vårt vanliga hotell och jag kan säga att vi hade många diskussioner om hur vi skulle göra med vår planerade vistelse i Bangkok, avboka eller åka? Det blev till slut att vi åkte och än så länge har vi inte påverkats av det som händer i stan men visst fick man sig en tankeställare efter lördagens kravaller med 21 döda som resultat. Ikväll har vi varit ute och ätit och åkte faktiskt förbi de rödas befästning och det såg rätt lugnt ut, säkert pga nyåret som firas just nu i Thailand. Vi åker hem först på måndag natt så än kan det hända rätt mycket, men vi tänker som så, att vi bor bra, har pool och restaurang på hotellet så skulle det hetta till så håller vi oss här, med all säkerhet!


Nåja, vi har haft en helt underbar semester och på nåt sätt så blir man alltid lite vemodig när vi kommer till Bangkok, för det betyder att resan börjar lida mot sitt slut, samtidigt som man skall njuta de sista dagarna. Det ska oxå bli skönt att komma hem, få packa upp allt riktigt ordentligt, tvätta och se på alla saker vi har inhandlat under resans gång. Vi har nästan redan nu bestämt oss för att åka nästa år igen, fast med mindre packning, ni skulle bara veta hur mycket som är oanvänt i vår packning, hualigen, att man aldrig lär sig!! :-)


Hoppas ni alla har det bra och jag ska försöka sammanfatta vår resa med lite tips och lite shoppingbilder när jag kommer hem.

Nu ska vi njuta de sista dagarna med poolbad, god mat och ev. shopping i den mån det är öppet och man känner sig säker.


Kram till er alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni inte hört om vulkanutbrottet på Island. Som det är nu,så är det flygförbud,både för inkommande och utgående flyg i norden och halva europa!

"M" sa...

Hej!! Jo, i samma veva som jag skrev inlägget så gick vi in på Aftonbladet och fick höra om vulkanutbrottet, helt sanslöst! Nu vet vi inte riktigt när vi kommer hem. Än så länge har vi vår ordinarie semester här i Bkk, ska hem natten till tisdag, förmodligen blir vi kvar några dagar till då det är resenärer före oss om skall hem. Sicket tok det här blir!
Kram M