onsdag 20 juni 2012

Hej igen!

På plats framför datorn igen. Efter mina dagar i Simrishamn så har det varit fullt upp, både hemma och på jobbet. E hade sitt kalas för dagiskompisarna i lördags och de hade några roliga timmar på Bushuset där vi hade bokat 2 timmar med lek, läsk, korv och glass! Succé, och det var 12 trötta men nöjda små kalasdeltagare som tackade för sig efter två timmar! Tror det var många som somnade gott den kvällen! :-) Dagen efter var det E själv som var deltagare på helgens andra kalas. Full rulle igen!

Apropå Simrishamn. Vi bodde på mysiga Kockska Gården mitt i den söta lilla staden och det kan jag varm rekommendera om du har planer på att besöka Simrishamn. Frukosten var superhärlig och i fredags var vädret så fint att vi satt ute och åt i den underbara lilla trädgården.
Bilen längst ner till höger är från Rest. Maritim där vi åt både lunch och middag. Gillade deras inredning skarpt!

Efter frukosten i fredags tog vi båten över till Bornholm för att kika på ett arrangemang på plats. Vädret kunde inte vara bättre, sol, blå himmel och ca 20-22 grader, underbart! Gick runt och bara njöt i solen innan det var dags att ta båten tillbaka till Simrishamn och vidare hem till Göteborg.


M♥

Inga kommentarer: