torsdag 18 augusti 2011

Sommaren i bilder...

Norrtälje vecka 28-29


Vi hade två underbara veckor i Norrtälje. Vädret låg på sisådär 22-24 grader varje dag och även fast solen inte strålade just varje dag så var det varmt! Bodde bokstavligen talat(nästan) i mina flip-flops från Havaianas. Hann med att träffa släkt och vänner och många rosékvällar blev det. Hann även med en utekväll med tjejerna, tjejerna som ska till Nice i vår.Bad vid havet och många många mysiga stunder med min familj förstås. Näst sista kvällen fick vi en sådan där härlig kväll/natt då temperaturen inte ville gå under 20 grader. Klockan 01.00 på natten då vi gick från min bror visade termometern 22 grader, helt galet! En riktig tropisk natt. Som sagt, två härliga veckor och som vanligt blev det STORA krokodiltårar när det blev dags att säga hej då...
E och mormor!
Göteborg med omnejd 30-31

Första veckan på plats i Göteborg igen jobbade sambon så jag och E passade på att städa och tvätta undan semestertvätten. Hann även att torka ur vårt stora skåp i köket där vi förvarar massor av glas. Puh! Sen hade jag och E nästan en heldag på Universeum, var helt slut när vi kom hem igen! Morgonen därefter vaknade vi till strålande solsken och tog ett snabbt beslut att ta tåget ner till Falkenberg och hälsa på finaste vännen M och hennes lilla L som även de var själva utan "pappsen*". För E var detta första tågresan ever, mycket spännande! :-)
Efter 10 minuter: "- när är vi framme?" Tur då att resan bara tog knappt en timme!


Väl på plats blev det bad vid havet, rosé, lek och go mat. Vi sov kvar och tog tåget tillbaka på eftermiddagen efter att ha tillbringat några timmar vid havet återigen.


Sen var sambon ledig igen och vi fick många härliga dagar ute vid havet, och speciellt då ute på Öckerö, där vi har en liten speciell klippa som vi besöker år efter år. Sista veckan bestod av bad, besök av kompisar och 3 dagar i Helsingborg.Vi är supernöjda med vår semester!

Inga kommentarer: