måndag 22 augusti 2011

Helgen


Helgen började mycket bra! Möhippa för goa vännen och kollegan L. Tack L och resten av gänget för en supermysig och kul kväll! Är ni med mig? :-)

E vaknade 06.15 lördag morgon så då var det bara att gå upp! :-) Inga sura miner här inte. En lång tur ner på stan, lunch och sedan strosade vi genom stan och kikade på Kulturkalaset innan vi gick vidare mot Liseberg och Nickelodeondagen. Markoolio, Timotej, Svampbob och Dora var på plats, woooow! :-)


Efter en låååång lång dag var det en trött E som somnade nöjd och belåten i soffan senare på kvällen. Tror jag det, hon gick hela dagen utan att klaga, vår lilla tjej börjar bli stor. Åkte några av "sina" karuseller själv för första gången och det märks att modet växer med åldern. För bara några veckor sedan lärde hon sig att cykla utan stödpinnen - det tog en timme! Hon som var så rädd att cykeln skulle välta om inte vi höll i. Simningen återupptog hon i somras trots att hon sa "-jag kommer inte ihåg hur jag gjorde i Thailand, jag har nog glömt det!".


Min stora lilla tjej

2 kommentarer:

Anonym sa...

Söta lilla/stora E

Kram Anna

Fröken Lefflers mamma sa...

Jag é med dig!! hahahahaha
själv sov jag till 10...