tisdag 1 mars 2011

Still here!

Fullt upp i helgen vilket lämnade noll tid till bloggen. Men jag är kvar! :-)
Även veckan är full av aktiviteter. Igår kväll hade jag en viktig middag som skulle ge svar på många frågor som jag har rörande mitt jobb/uppdrag. Det gick la sådär! :-) Vi var både svenskar och norrmän som åt tillsammans inför ett större möte vi hade idag. Svårt det där, men jag tror att de kommer att lösa sig till slut. Det är mycket politik inblandat och processerna tar oftast MYCKET längre tid än man har tålamod..haha.


I morgon bitti drar vi till Oslo för möten hela dagen. Har däremot fri kväll och vi ska ut på stan och känna på VM pulsen tänkte vi! Nu hoppas jag på svenska medaljer i morgon så vi får gratulera dem tillsammans med alla andra tusen åskådare vid de festliga prisutdelningarna i Oslo City.Torsdag bjuder på ännu fler möten innan vi åker hem igen på eftermiddagen.


Heja Sverige!(kom på en brilliant idé idag - vi tar med oss en unionsflagga från 1905(då unionen mellan Sverige och Norge upphörde) och vevar lite med den så kanske vi oxå kan känna oss "förenade" med våra norska grannar så fyller vi på medaljförrådet lite!)


;-)

2 kommentarer:

Fröken Lefflers mamma sa...

Du kan ju kalla Norge för en av våra gamla kolonier oxå så blir du nog superpoppis!!

Anonym sa...

Japp, alla sätt är bra, så man kan få anledning att fira!!
//Anna