torsdag 8 juli 2010

GårdagenIgår åkte vi till Borås djurpark och vädret visade sig vara mycket bättre där än i Göteborg så vi njöt i det vackra vädret. Verkligen en superfin park med många möjligheter för picknick. E tyckte det var jättespännande och fick se många fina djur, bl.a. björnarna och lejonen, som by the way är hennes senaste grej, att imitera Ola i "Wildkids", med dialekten mitt i prick! Har det inspelat i min Iphone och ska se om jag kan få in det i datorn på något sätt.

Tillbaka till djurparken - aporna är ju verkligen ett kapitel i sig. Där kan man sitta i timmar och bara betrakta deras kroppsspråk och nästan lite otäckt mänskliga anletsdrag hos vissa. Savannen var oxå en helt otroligt plats när vi kom promenerandes ner för backen i fullt solsken och framför oss bredde "savannen" ut sig, men giraffer, vattenbufflar, elefanter, strutsar och zebror i en salig blandning, helt fantastikt, de har verkligen lyckats med just den delen. Avslutade våra timmar med tåget, ingen höjdare, har du otur ser du inte ett enda djur! Vi hade ju ändå gått hela parken runt och sett det mesta så tågresan var mest för E's skull, vi såg verkligen ingenting, några trötta renar i ett litet hägn och sedan en fiskmås...... :-)

Men allt som allt var vi toppennöjda och E toppade det hela med att ännu en gång ge sig på "ponnyridning", på en STOR "ponny", Milou. Stoltare tjej fick man leta efter! :-)

Inga kommentarer: