måndag 28 september 2009

Min födelsedag

Champagen från lillebror med tillhörande "kylskåp"! haha

Igår fyllde jag som jag som sagt 37 år...hmm..3 år kvar till 40, som by the way är det nya 30! :-)

Har haft en supermysig helg med farmor och pappa på besök och vi har pratat och gråtis(min farfar gick bort för ett halvår sedan) och farmor har shoppat och ätit thaimat för första gången! hahaha. Tro't eller ej, men hon gillade den rätten som var starkast! Kul! Vi tog ordnade hem hämtmat och hon gillade det verkligen!

Fick fina presenter och blommor! Fick bl.a. en kaffemaskin från Nespresso! Sambon dricker mest vanligt kaffe och har en Moccamaster på bänken. Jag däremot dricker inte kaffe FÖRUTOM kaffe latte så den här maskinen tyckte jag var perfekt. Otroligt liten och massor av "pods" att välja mellan ifall man får gäster som har olika önskemål.

5 kommentarer:

Lotten sa...

Grattis i efterskott!

"M" sa...

Åh tusen tack Lotten!

Anonym sa...

Hej igen "M"! Vi kör också med Nespresso, är supernöjda. Kan tipsa om välkomsterbjudandet så man verkligen kan känna in sig på de olika smakerna (min favorit är Arpeggio med den härliga creman) samt att du får boxen där du kan bjuda dina vänner att plocka just sin favorit. I erbjudandet får du även med några decaf - gillar man inte decaf är de suveräna när man bakar t ex Kärleksmums där ju kaffe ingår :)

Kram småprinsarnas mamma K

Ann sa...

Grattis i efterskott!

Själv har jag 4 år kvar till det nya 30;)

En Nespresso är vi oxå ikvalet o valet. Kanske sen när vi bor större.

ha det fint!

"M" sa...

Mamma K - ja, jag tar tacksamt emot tips om vilken smak som passar bäst till latte, då det är det enda jag dricker i kaffeväg! Kram

Ann - Hej å tack! Var i dina trakter förra veckan och hade konferens på Grand. Innan vi åkte hem fick fi en guidad tur genom stan för att kika på ljuset...kyrkogården var ju klart bäst! Så vackert i minneslunden! Hann även att ta en tur i stan och kika i lite affärer! Kram kram