måndag 17 augusti 2009

Sommaren i bilder!

E på Skrea strand, Falkenberg

E kollar in polkagristillverkning!

Mysig gårdsbutik utanför Gränna där vi handlade färsk gul lök, rödbeter och bigaråer.
Avskedslunch på S/S Norrtelje...innan vi styrde hemåt mot Göteborg igen

Jo då, "kattungarna" fick E's napp denna sommar å det har fungerat hur bra som helst. Hon frågar efter den någon gång sådär, men mer är det inte, skönt!


"Nappfontänen" - här låg det drivor med nappar till "kattungarna"Mysig glasskios på Skansen

Gott!

En dag i huvudstaden passerade vi denna trevlig butik!Jordgubbar i sikte!

En av alla luncher vi åt ut - allt som allt lagade vi mat hemma EN gång under våra två veckor hemma hos min familj...å andra sidan är ju det semester - att inte behöva laga mat varje dag!

E's morfars katt kikar in

Ett glas rosa bubbel får representera alla middagar vi åt ute under semestern.... :-)Meta är det bästa som finns, lugnt och stilla, bara vänta...varvar ner totalt.

E på väg till sin första fisketur, ever!

Så, äntligen känner jag ro i kroppen för att blogga lite ikväll. Det har varit så fullständigt proppat varenda kväll att jag inte har haft någon tid/lust eller lust att blogga, men nu så!
Börjar med att visa lite bilder från vår sommarsemester! Två veckor i Göteborg och två veckor "hemma" norr om Stockholm.Efter en veckas renovering lämnade vi över till målaren och styrde kosan mot huvudstaden. Redan efter 30 mil började vädret ändra sig från grått och trist till varmt och soligt. En korvpaus på 7-11/Shell fick det bli!Å nu kan man äntligen få en god latte längs med vägen. Jag är ingen kaffedrickare, men en latte fungerar alltid! :-)

Inga kommentarer: