måndag 4 april 2011

Tinar sakta upp!

Ny solhatt!


Hej!

Så var vi då på plats igen. Värmen har fått våra köldskadade kroppar att tína upp, det är ca 33-35 grader här i Chiang Mai. Vi har det underbart gott. Flygresan hit gick otroligt bra, Allt gick i ett och vi hade nästan ingen tid att sitta av innan det var dags att boarda nästa flyg. Otroligt smidigt! E klarade av alla 3 flygresor riktigt bra.


Börjar dagen med någon timme i poolen innan värmen blir för hot hot hot och då passar vi på att åka iväg och gå inomhus i något shoppingcenter. Det några stycken riktigt bra, sen finns det många små thai marknader som är minst lika roliga att kila omkring på. Vi har shoppat rätt mycket, eller, E har shoppat mycket! Först dagen hittade vi ett par söta Le coq sportif skor på rean och idag köpte jag ett par skinnloafers till henne som jag tror blir superfina i vår/sommar. Den inhandlades det ju en massa "pryttlar" oxå, ja, herregud så mycket smått och gott det finns. Senaste nytt på kopiemarknaden - Cath Kidston! Massor av väskor och plånböcker på marknaderna.


Vi har ätit och druckit mycket gott. Det finns ju verkligen allt här i Chiang Mai. Ett besök på Swensen's har det ju såklart blivit, det är ju ett måste!


Hotellet är superbra. Ligger lugnt i den gamla delen av Chiang Mai. En stor pool som det är skönt att svalka sig i och vi gör det både 2 och 3 gånger om dagen!


Ska försöka ladda ner lite shoppingbilder, tills dess!


Ha det gå bra!

Kram M

fredag 1 april 2011

På språng!

Här ligger jag i morgon!

Bara några timmar kvar innan vi åker till Helsingfors för vidare transport till Bangkok. Väl där åker vi vidare upp till Chiang Mai för några härliga dagar. De har SOL där! Det tackar vi för! Sen håller vi tummarna att vädret bättrar sig nere i söder precis lagom tills vi dyker upp på Koh Lanta.


Ska försöka skriva och visa lite bilder här på bloggen, så stay tuned!


Hej på ett tag!


Kram M