måndag 4 april 2011

Tinar sakta upp!

Ny solhatt!


Hej!

Så var vi då på plats igen. Värmen har fått våra köldskadade kroppar att tína upp, det är ca 33-35 grader här i Chiang Mai. Vi har det underbart gott. Flygresan hit gick otroligt bra, Allt gick i ett och vi hade nästan ingen tid att sitta av innan det var dags att boarda nästa flyg. Otroligt smidigt! E klarade av alla 3 flygresor riktigt bra.


Börjar dagen med någon timme i poolen innan värmen blir för hot hot hot och då passar vi på att åka iväg och gå inomhus i något shoppingcenter. Det några stycken riktigt bra, sen finns det många små thai marknader som är minst lika roliga att kila omkring på. Vi har shoppat rätt mycket, eller, E har shoppat mycket! Först dagen hittade vi ett par söta Le coq sportif skor på rean och idag köpte jag ett par skinnloafers till henne som jag tror blir superfina i vår/sommar. Den inhandlades det ju en massa "pryttlar" oxå, ja, herregud så mycket smått och gott det finns. Senaste nytt på kopiemarknaden - Cath Kidston! Massor av väskor och plånböcker på marknaderna.


Vi har ätit och druckit mycket gott. Det finns ju verkligen allt här i Chiang Mai. Ett besök på Swensen's har det ju såklart blivit, det är ju ett måste!


Hotellet är superbra. Ligger lugnt i den gamla delen av Chiang Mai. En stor pool som det är skönt att svalka sig i och vi gör det både 2 och 3 gånger om dagen!


Ska försöka ladda ner lite shoppingbilder, tills dess!


Ha det gå bra!

Kram M

Inga kommentarer: