måndag 28 juni 2010

Midsommar!

För andra året i rad samlades vi utanför Falkenberg med våra kära vänner vid deras underbara lantställe! Otroligt mysigt och det fina vädret blev verkligen pricken över i:et för ett lyckat midsommarfirande. Började dagen med sillunch innan vi(ca 20 personer) promenerade till dansbanan för resning av midsommarstången, ponnyridning, lotteri och jordgubbstårta i gröngräset, så härligt! Och självklart blev det även dans kring stången, E var sådär förtjust men några varv hann vi dansa i alla fall innan hon tröttnade! :-)

Hos goaste vännerna M&C
Dags för sillunch

Min egen midsommartjej!E fick en födelsedagspresent i förväg av vännen C och den hängde med överallt, som här, vid midsommarstångens dans! hahahaha Hon puffade och buffade denna väska för att hålla den på plats, ni vet ju, en väska som inte håller sig på axeln är ju det värsta som finns. :-) Väska från Kappahl och deras vintageserie.

Förberedelser inför kvällens grillningGröna knän hör väl sommaren till eller hur?


Till förrätt fick vi ceviche med smak av lime- supergott och fräscht.
Det här var inte heller så dumt... :-)Midsommardagens promenad bjöd på härligt väder och härliga "sommarhus" i omgivningarna. Här vill jag oxå ha hus!


Innan avfärd mot Göteborg besökte vi den lokale grönsakshandlaren och köpte med oss lite goa grönsaker att grilla på kvällen. Kolla in salladslandet, vackert!

2 kommentarer:

Fröken Lefflers mamma sa...

Men vilka fina bilder!!! Bor vi verkligen där??? hahahahaha, så mysigt att ha er hos oss! Ni måste komma ner nu i sommar och hänga lite mer...

"M" sa...

Jaaaaaa, visst blev de fina och ert hus är ju bara såå härligt! Fick massor av fina bilder på L oxå som du ska få av mig!