torsdag 14 februari 2013

Love is in the air! :-)

Idag hade jag med mig E till jobbet. Fritids hade ingen speciell aktivitet idag så hon fick hänga med mig i morse, vilket hon verkligen såg fram emot. "Leka kontor" är ju riktigt kul! :-)
 
Hennes lilla ryggsäck laddades med TopModel böcker, pennor och Ipad innan hon kände att vi kunde bege oss. E har hjälpt vår receptionist hela dagen. Städat bland material och fyllt på papper. Sen har vår skål med besökskarameller fått ett och annat besök kan jag tro. :-)
När det var dags för lunch fick E välja, sushi eller thai? :-) Efter lång betänketid så valde hon thai till slut och vi hade en mysig liten stund, vi två, där vi satt och mumsade på vårullar och friterad banan!
 
Sen "arbetade" vi en stund till efter lunch innan vi bestämde oss för att den lååånga arbetsdagen fick ha ett slut. :-) På väg hem inhandlades godsaker från Steinbrenner och färsk pasta från Aldardo, spenatrullar och lasagne. E fick även en ny bekantskap från familjen Maileg. :-)
 
 
Väl hemma hade E fina presenter till oss som hon gjort på fritids i veckan, ny superfin pennburk som åker med till kontoret i morgon, den får pryda skrivbordet!
 
 
I morgon fredag - underbart. På lördag drar vi till Helsinborg för att hälsa på det senaste tillskottet i familjen!
 
Måste bara lägga in en bild på de fina vantarna som mamma gjort till mig och E och som kom i ett paket förra veckan.
 

 
 
 
M♥

2 kommentarer:

futuro sa...

http://futurologia.blogdiario.com/

Anoush Alexnder sa...

I like the way you are doing good work now keep up good work like this thanks for this information