onsdag 28 oktober 2009

Ny webbutik!


Butiken Charlotte här i Göteborg lanserade sin webbutik i veckan - rätt onödigt för mig, som har ca 300 meter dit från jobbet - låååånga luncher blir det! :-)

Gårdagen

Foto: DN
Nja, så där - bra sång och dans men helt okända sånger och storyn kändes lite tunn. Dock mycket 30-40 tals glamour, läckert som attan!

Ordning och reda

Har haft mina smycken i små olika skålar på bänken i badrummet tills idag, för nu ligger de sorterade i en snygg plexiglaslåda med två små lådor indelade i fack istället! Inköpt idag på Åhléns, Muji. Den lilla asken rymmer stela armband och är ett tidigare inköp från Åhléns.

måndag 26 oktober 2009

Julpirr

Foto: vi.sualize.us
Snart, snart, snart.....får jag börja julpynta!! Är man galen eller..? hahaha

Kvällens film...


..."Män som hatar kvinnor".

E är hos sin farmor och farfar, åkte dit igår, och skall vara kvar till i morgon kväll, dagis är nämligen stängt, så vi passar på att se ruskiga filmer! hahaha

Egentligen skulle vi ha gått ut och ätit samt tagit en bio ikväll, men sambon har sjuknat om och mår inte helt bra så det får bli en annan gång helt enkelt.

Guys and dolls

I morgon ska jag på "Guys and dolls" på Göteborgs Operan, ska bli riktigt kul!!

Dagens shopping

I förra veckan lämnade jag in blyertsmålningen vi köpte i Chiang Mai i våras för inramning och idag ringde de och sa att den redan var klar. Blev sååå nöjd, så nu ska den upp på väggen på våra "collage"väggar i hallen, tror det kommer att bli superfint. I helgen lade vi ut alla tavlor som vi tog ner i samband med renoveringen och bytte och placerade om så förhoppningvis åker de oxå upp inom kort i ny collagekonstellation.

Nya tabletter från Svensk Tenn, Josef Frank, inköpta på Tinna här i Göteborg. Finns alla världsdelar. Jag började med Asien och Amerika. Sambon gillade dem oxå(sådan tur va?haha)så det blir nog en tur för att köpa 4 till.

Pyssel här hemma

I helgen har vi fått upp en del nyinköpta krokar och hyllor som legat och väntat ett tag så det känns som att allt det där "-vi gör det sen!" börjar att bli klart, skönt.

Vi satte även upp en tredje hylla i köket för alla kokböcker, så nu får det plats ännu fler, tjoho, så nu vill jag fylla på med bl.a boken från Brunkebergs Bageri!
Klädkror till väggen bakom sovrumsdörren, inköpta på Grandma's.

Helgen


I fredags bestämde E att vi skulle gå på "-staaaan!" på lördag. Hon älskar verkligen att gå på stan, fastän det oftast slutar med att vi blir osams och åker hem tidigare än planerat! :-)

Nåja, den här gången lovade jag att vi skulle gå på bio och så fick det bli. Första gången. Sitta still. I 45 min..... Det gick rätt bra, men visst var det fasligt många myror som härjade i byxan efter 20 minuter! :-)

Den nya Laban och Labolina filmen får nog 3 popcorn av 5 möjliga tror jag av E.

Så här glad blir man när man ska gå på "-staaaan", äta McDonald's och sen vidare på bio!
E's nya mössa från Lindex, hon gillar den skarpt!

torsdag 22 oktober 2009

Ni e la goa ni norrmän! :-)

Nr 1!

Nu ligger Agnes nr 1 på klubblistan i USA, go girl! Jädrar vilken bra danslåt!

Sjukstuga


Hej igen! Här hemma har det nästan varit sjukstuga sedan jag sist skrev. Själv blev jag dunderförkyld för att sedan bli matförgiftad i tisdags när jag och en väninna var ute och åt! Inte kul kan jag säga! Fy och usch! Var hemma hela dagen igår och bara vilade, idag däremot har jag varit på jobbet och det känns lite bättre, men vilken pärs det var!
Nåja, sen sista har jag varit iväg på en snabb kurs i silversmide - superkul och något jag kan tänka mig att fortsätta med. Gjorde en ring som jag ska fota och visa!
Svenssons ringde och sa att skänken kommer redan om 2 veckor istället för om 5 veckor, kul!
La ett besök hos IKEA i fredags och inhandlade ljus.....mycket ljus! :-)
Idag fick jag en inbjudan till ett stort jubileum här i Göteborg i slutet av november! Ska bli attans kul!

onsdag 14 oktober 2009

Äntligen


Befann mig i närheten av Svenssons på möte ikväll och 10 min innan de stängde köpte jag då äntligen skåpet jag kikat på ett tag. Så fint! Äntligen ska jag få lite ordning bland vårt porslin! Kommer om 4-6 veckor!

Till mig


Ny vinterjacka till mig från Twist&Tango inhandlad! Enkel svart parkas, svårare än så blev det inte! :-)

Grått är de nya svarta...eller hur?

Förra veckan hittade jag fina kläder till E både i HM butiker på stan +HM på nätet! Å det blev en hel del grått...hmmm... :-)
Satt och slötittade på HM på nätet förra måndagen då det fortfarande var 10% rabatt och hittade alla dessa plagg till redan nedsatta priser+rabatten så när jag till slut betalade så blev det nästan exakt 300 kr för alla tre plagg, var inte det billigt?

Tjocka härliga strumbyxor till E, tröja och gråa jeans, allt från HM.

Säsongavslut Liseberg

I lördags tog vi en sista tur till Liseberg under deras sommarsäsong men om någon månad öppnar de för "Jul på Liseberg" å då är vi där igen! :-)
Det första vi gjorde var att vinna denna.....tror ni E var stolt eller? :-)

tisdag 13 oktober 2009

Hemmadag

Igår höll vi oss hemma, jag och E. Hon hostade och snörvlade i förrgår så vi var helt slut då vi vaknade till. Hon blev mycket piggare på eftermiddagen och så idag var det dagis igen. Trodde jag skulle få gjort en hel del här hemma igår, men icke sa nicke, E var runt mig hela dagen och vi lekte frisör, dansade balett, mimade och dansat till E's favvislåt just nu, bakat muffins och bråkat lite förstås! :-)Vilka moves va? hahahahahaha

måndag 12 oktober 2009

Kanske...

står vi där snart igen.. :-) En månad i värmen och bara lata oss, mars 2010..kom snabbt! :-)

Jo då..


...jag är kvar. Vi har haft fruktansvärda problem med vårt internet här hemma så jag tappade totalt sugen att blogga, men nu ser det ut som att sambon lyckats på något sätt att laga det och det fungerar igen! Tjoho!!!